ماجرای افزایش حق مسکن ۱۴۰۳ کارگران چه بود؟ | معاون وزیر کار مُنکر شد اخبار فروش حواله خوردو جانبازان تکذیب شد قیمت توافقی با دلار ترجیحی | کالا‌ها با دلار چند تومانی وارد می‌شوند؟ یک کیلو گوشت مرغ، چند؟ (۹ اردیبهشت ۱۴۰۳) رئیس اتاق بازرگانی ایران: ایران دهمین تولیدکننده بزرگ موادمعدنی دنیاست خرید کدام نوع طلا برای سرمایه‌گذاری بهتر است؟ رئیس اتاق مشترک ایران و افغانستان: نمایشگاه اکسپو فرصتی برای امیدبخشی به بخش خصوصی در ایران است فروشندگان پرقدرت در صحنه بورس امروز ظاهر شدند + عکس (۹ اردیبهشت ۱۴۰۳) محکومیت هزار میلیارد ریالی برای عرضه خارج‌ازشبکه گندم در خراسان‌رضوی واردات ۱.۸ میلیارد دلار طلا برای رفع تعهد ارزی در سال گذشته اولویت اختصاص ارز به صنایع داخلی اعلام شد ریزش قیمت دلار به کانال ۵۰ هزار تومان (۹ اردیبهشت ۱۴۰۳) برنامه جلسات اتاق بازرگانی ایران در نمایشگاه ایران اکسپو ۲۰۲۴ قیمت طلا و سکه در بازار امروز مشهد (۹ اردیبهشت ۱۴۰۳) | ادامه ریزش قیمت در بازار تکلیف جدی دولت به وزرا؛ نرخ رشد اقتصادی هر دستگاه در سال ۱۴۰۳ هدف‌گذاری شد ایران‌خودرو قیمت جدید هایما S۷ را اعلام کرد (۹ اردیبهشت ۱۴۰۳) دلار ارزان شد، کالا نه | شهرآرا علت کاهش‌نیافتن قیمت اقلام را پس از فروکش‌کردن تلاطم‌های ارزی بررسی می‌کند نبود کارگر ماهر دلیل افزایش حوادث ناشی از کار کاهش قیمت دلار حباب سکه را کوچک کرد + جدول (۹ اردیبهشت ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

رئیس کل بانک مرکزی: تجربه تلخ تورم ناشی از خلق پول تکرار نمی‌شود

  • کد خبر: ۱۳۰۵۳۷
  • ۲۸ مهر ۱۴۰۱ - ۱۸:۴۶
رئیس کل بانک مرکزی: تجربه تلخ تورم ناشی از خلق پول تکرار نمی‌شود
رئیس کل بانک مرکزی گفت: کنترل نقدینگی و تورم و جلوگیری قاطع از خلق پول را برنامه جدی بانک مرکزی در دوره جدید دانست و تصریح کرد: دیگر نباید تجربه تلخ تورم ناشی از خلق پول تکرار شود به همین دلیل، برنامه و سیاست اصلی ما هدایت نقدینگی به سمت تولید و فعالیت های مولد اقتصادی در کشور است.

به گزارش شهرآرانیوز، رئیس کل بانک مرکزی گفت: هم اکنون در پرداخت تسهیلات خرد و بازگشت آن به شبکه بانکی مشکلی وجود ندارد اما یکبار برای همیشه باید وضعیت آن عده از تسهیلات‌گیرندگان کلان که قدرت بازپرداخت دارند اما از این کار امتناع می‌ورزند با همکاری بانک مرکزی، قوه قضائیه و سایر دستگاههای مسئول تعیین تکلیف شود.

رئیس‌کل بانک مرکزی در نشست شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی استان فارس از متنوع شدن ابزارهای تامین مالی بنگاه‌های تولیدی در کل کشور خبر داد و گفت: در تلاشیم انتشار اوراق گام را از ۲۶ همت کنونی به عنوان یکی از ابزار تامین مالی در حمایت عملی و غیرتورمی از تولید به ۲۰۰ هزار میلیارد تومان برسانیم.


 دکتر صالح‌آبادی در این نشست کنترل نقدینگی و تورم و جلوگیری قاطع از خلق پول را برنامه جدی بانک مرکزی در دوره جدید دانست و تصریح کرد: دیگر نباید تجربه تلخ تورم ناشی از خلق پول تکرار شود به همین دلیل، برنامه و سیاست اصلی ما هدایت نقدینگی به سمت تولید و فعالیت های مولد اقتصادی در کشور است.

رئیس‌کل بانک مرکزی همچنین فروش اموال مازاد بانک‌ها به ویژه بانک های خصوصی را در جهت تامین نقدینگی آنان در راستای افزایش تسهیلات دهی ضروری دانست و گفت: هم اکنون کارگروه این موضوع در بانک مرکزی تشکیل شده تا مانع اضافه برداشت بانک‌ها از بانک مرکزی گردد. این موضوع قطعا در کنترل نقدینگی و تورم مهم و اثرگذار است.
 

دکتر صالح‌آبادی در ادامه به انتشار فهرست شفاف بدهکاران بانکی در تارنمای بانک مرکزی اشاره کرد و گفت: هم اکنون در پرداخت تسهیلات خرد و بازگشت آن به شبکه بانکی مشکلی وجود ندارد اما یکبار برای همیشه باید وضعیت آن عده از تسهیلات‌گیرندگان کلان که قدرت بازپرداخت دارند اما از این کار امتناع می‌ورزند با همکاری بانک مرکزی، قوه قضائیه و سایر دستگاههای مسئول تعیین تکلیف شود.

رئیس‌کل بانک مرکزی در ادامه پرداخت تسهیلات خرد با وثایق سهل‌تر را برنامه اصلی بانک مرکزی برشمرد و گفت: انتظار از شبکه بانکی همین است و باید با جراحی قانون، در جهت کاهش کرایه‌های متقاضیان گام برداریم.

رئیس‌کل بانک مرکزی همچنین با اشاره به رشد ۵۹ درصدی اعطای تسهیلات شبکه بانکی به بخش‌های اقتصادی استان فارس در ۶ ماهه اول امسال در مقایسه با مدت مشابه سال قبل گفت: شبکه بانکی بصورت یکپارچه - دولتی و خصوصی - وظیفه دارند در استان فارس از طرح‌های اقتصادی حمایت کنند و نسبت به عملکرد هم پاسخگو باشند.

بر اساس این گزارش، استاندار فارس نیز در این نشست ضمن برشمردن ظرفیت‌های استان در بخش تولید و اشتغال افرینی و همچنین ارائه برخی مشکلات تامین مالی بنگاه‌های تولیدی، از دکتر صالح آبادی بخاطر استقرار انضباط مالی پولی و بانکی طی یک سال گذشته تشکر کرد.

نمایندگان مجلس و فعالان اقتصادی نیز در این جلسه به ارائه دیدگاههای خود در بخش تامین مالی، تسهیلات‌دهی بانکی و حمایت از تولید پرداختند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->